Sponsoren Scopias Trail 2019 - Steilrand Maasduinen (3 Februari 2019)

Hoofdlocatie
Grotestraat 11a
5931 CS Tegelen
077 – 373 2001

www.fysioteamtegelen.com

 

Gezondheidscentrum ‘De Kern’ 

Bongerdstraat 231
5931 NE Tegelen
077 – 851 0216

info@fysioteamtegelen.nl

Sinds 1986 zijn wij in het centrum van Tegelen een praktijk gestart onder de naam Groepspraktijk voor Fysiotherapie Tegelen. In de loop der jaren zijn wij flink uitgebreid, inmiddels bestaat ons team uit 10 enthousiaste fysiotherapeuten; jonge fysiotherapeuten en mensen met een jarenlange ervaring. Juist deze mix zorgt ervoor dat wij een dynamische praktijk zijn die mensen uitdaagt. Door scholing zorgen wij voor een kwalitatief goede zorg en zijn er verschillende fysiotherapeutische specialisaties aanwezig. Enkele maanden geleden hebben we een frisse start gemaakt en hebben wij onze praktijk vernieuwd. We gaan vanaf dat moment verder onder de naam: FysioTeam Tegelen.

U kunt bij FysioTeam Tegelen terecht voor verschillende vormen van fysiotherapie en training:

 • Manuele therapie
 • Oedeem- en oncologiefysiotherapie
 • Kinderfysiotherapie
 • Longrevalidatie COPD
 • Bekkenbodemtherapie
 • Looptraining bij Claudicatio Intermittens
 • Echografie
 • Hartrevalidatie- en Cardio-Vasculair risicomanagement (CVRM)
 • Medische fitness
 • Fysio fitness
 • Personal training
 • Easy tape

Wij werken al jaren met Atletiekvereniging Scopias samen. Zo verzorgen wij een tweewekelijks inloopspreekuur op het trainingscomplex, en staan we tijdens verschillende loopevenementen klaar met onze kennis en kunde op het gebied van blessures en blessurepreventie. 

Ook tijdens de Scopias Maasduinen Trailrun staat ons team voor alle deelnemers klaar. We zorgen voor herstellende sportmassages op het start-/finishterrein, en kunnen waar nodig alvast de eerste zorg verlenen bij blessures ontstaan tijdens de trailrun. De weken voorafgaand aan de trailrun kunnen alle deelnemers natuurlijk al vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of advies. Alvast een fysiobehandeling nodig? Dan garanderen wij binnen 24u een afspraak (m.u.v. Kerst, Nieuwjaarsdag & weekenden).

Evenement

Coolchallenge Limburg Run – Dip – Run

Zin in een gezonde uitdaging? 
Doe mee met de Run Dip Run!

Combineer wandelen, hardlopen of trailrunnen met ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken, en een heerlijke verkoelende dip in een prachtig bosmeertje!

Klinkt koud hè? Maar dit is goed voor lichaam én geest. 
Het heeft een positieve werking op je immuunsysteemen op de doorbloeding. Is goed voor je spieren, organen, huid en haar. Je voelt je fitter, krijgt meer energie...om maar een paar voordelen op te noemen... 
Niet alleen maar geschikt voor de geoefende sporter, maar ook bijzonder geschikt voor mensen met chronische aandoeningen zoals reuma of MS.

de Run Dip Run vindt elke laatste zaterdag v/d maand plaats van dec’18 t/m mrt ’19.
Dit alles onder deskundige begeleiding van een ervaren hardloopcoach (Running Company), een natuurgeneeskundig therapeut, en een fysiotherapeut (FysioTeam Tegelen)

Verzamelen om 9.00u bij de receptie van Droompark Maasduinen in Belfeld. Kosten €10,- p.p. contant te voldoen. (incl koffie/thee en overheerlijke kop soep na afloop)
Iedereen is welkom! Wel vooraf graag even aanmelden via:

info@coolchallengelimburg.nl
g.hoeben@fysioteamtegelen.nl

Een leuke voorbereiding of aanvulling op de Scopias Trailrun!
Verken alvast de mooie technische paadjes rondom Droompark Maasduinen.


Meer info:

www.coolchallengelimburg.nl
www.facebook.com/coolchallengelimburg